Biezpiena kēkss ar grauzdētām mandelēm
Foto: Privātais arhīvs
4.4000 5
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. olas
olas
100 g
100 g sviests istabas temperatūrā
sviests istabas temperatūrā
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
2 TK
2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
4 ĒK
4 ĒK milti
milti
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
300 g
300 g biezpiens
biezpiens
 
grauzdētas mandeles
grauzdētas mandeles
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kēksi
  • Pasaules Virtuve
  • Kārums, ko viegli pagatavot pa vidu dienas darbiem, uzdevumiem un notikumiem. Klasisks kēkss, taču biezpiens to padarīs lielisku, tas būs sulīgs un mitrs. Kēkss būs īpaši gards, ja pievienosi tieši mandeļu riekstus. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas, cukuru un šķipsniņu sāls sajauc ar mikseri.

    Pievieno biezpienu un turpini maisīt.

    Pievieno miltus un cepamo pulveri, apmaisi ar karoti.

    Pievieno sviestu, visu sajauc.

    Pievieno riekstus.

    Cepamo formu iesmērē ar sviestu un liec tajā masu.

    Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 30–40 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam