50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
3 gab.olas100 gsviests istabas temperatūrā3 ĒKcukurs2 TKcepamais pulveris4 ĒKmilti šķipsnasāls300 gbiezpiens grauzdētas mandeles
Sagatavošana
1
Olas, cukuru un šķipsniņu sāls sajauc ar mikseri.
2
Pievieno biezpienu un turpini maisīt.
3
Pievieno miltus un cepamo pulveri, apmaisi ar karoti.
4
Pievieno sviestu, visu sajauc.
5
Pievieno riekstus.
6
Cepamo formu iesmērē ar sviestu un liec tajā masu.
7
Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 30–40 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit