
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g sviests
sviests1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs4 gab.
4 gab. olas
olas1 gab.
1 gab. biezpiens paciņā
biezpiens paciņā1 gab.
1 gab. cepamais pulveris paciņā
cepamais pulveris paciņā2 glāzes
2 glāzes milti
milti rozīnes
rozīnes žāvētas aprikozes
žāvētas aprikozes1 glāze
1 glāze sukādes
sukādes žāvētas vīģes
žāvētas vīģesBiezpiena kēkss, ko katru reizi var variēt pēc paša vēlmēm.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sviestu saputo ar glāzi cukura, pievieno pa vienai 4-5 olas, saputo, pieliek paciņu biezpiena, saputo, tad pieliek cepamo pulveri un 2 glāzes miltu.
Iemaisa rozīnes, žāvētas aprikozes, vīģes, sukādes - ko nu sirds kāro -liek formā ar cauru viduci, uzber virsū, ja vēlas, riekstus vai mandeles un cep 190*C ~45 minūtes, kamēr gatavs.
* esmu cepusi arī sviestu un biezpienu aizstājot ar 400g bieza saldā (skābā) krējuma, sanāk labi.
Iesūtīja: Envija
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.