Biezpiena kūka ar āboliem un rozīnēm
Foto: Shutterstock
3.7143 7
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g margarīns
margarīns
400 g
400 g milti
milti
200 g
200 g cukurs
cukurs
2
2 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
0.5 TK
0.5 TK soda
soda
Vidējā kārta:
 
āboli
āboli
 
kanēlis
kanēlis
Biezpiena masa (virsējā kārta):
1 kg
1 kg biezpiens
biezpiens
100 g
100 g cukurs
cukurs
10 g
10 g vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
2
2 olas
olas
2 ĒK
2 ĒK kartupeļu milti
kartupeļu milti
150 g
150 g rozīnes
rozīnes
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Īpaši sulīga un garda biezpiena kūka ar āboliem un rozīnēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Margarīnu izkausē, iejauc cukuru, miltus, sodu un olu dzeltenumus, tad mīklu pēc iespējas līdzeni izklāj uz plāts.

    Biezpienu (izmaltu caur gaļasmašīnu), cukuru, vaniļu, olas (es pieliku arī tos 2 olu baltumus, kas palika pāri no mīklas olām), kartupeļu miltus un noskalotas rozīnes jauc kopā, izklāj uz mīklas.

    Virs biezpiena masas liek sagrieztus ābolus, kas pārbērti ar kanēli.

    Liek cepeškrāsnī. Liek uz pavisam nelielu karstumu un cep ~1 stundu.

    Vēl interesants variants sanāk, ja apmēram pēc 30-40 minūtēm uzklāj pa virsu ar cukuru stingrās putās saputotus olu baltumus un tad cep, kamēr smuks - zeltaini brūns.

    Iesūtīja: Vēsīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Āboli
    0
    Biezpiens
    0
    Ciete
    0
    Cukurs
    0
    Kanēlis
    0
    Margarīns
    0
    Milti
    0
    Olas
    0
    Rozīnes
    0
    Vaniļas cukurs
    0
    Cepeškrāsns
    43596563
    Plātsmaizes
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form