Biezpiena-ābolu kūka kārumnieku iepriecināšanai
Foto: Privātais arhīvs
4.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g milti
milti
200 g
200 g cukurs
cukurs
12 g
12 g cepamais pulveris
cepamais pulveris
500 g
500 g biezpiens
biezpiens
4 gab.
4 gab. olas
olas
1 gab.
1 gab. paciņa vaniļas cukura
paciņa vaniļas cukura
100 g
100 g sviests
sviests
 
sviests formas ieziešanai
sviests formas ieziešanai
3 gab.
3 gab. vidēji lieli āboli
vidēji lieli āboli
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri un vienkārši iegūsi gardumu, ar kuru sagādāt lieliskas garšas baudījumu. Kūkas pagatavošana neaizņems daudz laika un jau šovakar varēsi iepriecināt savus mīļos. Recepti iesaka gardēde Līga Vilinska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samaisi miltus ar cukuru un cepamo pulveri. Trīs ēdamkarotes no šī maisījuma atliec malā.

    Ar mikseri samaisi biezpienu ar olām un vaniļas cukuru.

    Ābolus nomizo un sagriez mazos gabaliņos.

    Miltu maisījumu sadali divās daļās.

    Cepamformu bagātīgi iezied ar sviestu.

    Uz formas liec pirmo miltu maisījuma kārtu, kas cepot sajauksies ar sviestu.

    Tad kārto biezpiena masu.

    Liec otro miltu maisījuma porciju un 80 gramus sviesta mazās piciņās.

    Liec virsū ābolus.

    Pašās beigās trīs ēdamkarotes malā atliktā miltu maisījuma sajauc ar 20 gramiem sviesta un veido drupačas.

    Cep 180 grādu temperatūrā sakarsētā krāsnī 45 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam