Biezpiena plācenīši
Foto: Shutterstock
4.2358 106
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Biezpiena plācenīši - gardi tāpat, vēl gardāki ar krējumu, ievārījumu vai saldo mērcīti.

Biezpienu liek traukā. Pierīvē citrona miziņu.

Rozīnes ar karstu ūdeni applaucē un aukstā tekošā ūdenī nomazgā, notecina. Rozīnes pievieno biezpienam, pievieno cukuru, olas. Mīklu sajauc.

Pievieno miltus. Sajauc.

Biezpiena masu ar ēdamkaroti liek miltos, rokās apviļā, veido plācenīti un liek uz sakarsētas pannas.

Iesūtīja: Lora

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form