60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gbiezpiens300 gmilti300 gcukurs3 gab.olas1 gab.citrona miziņa0.5 TKcepamais pulveris
Sagatavošana
1
Bļodā samīca biezpienu ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus, izmaisa.
2
Pievieno miltus, rīvētu citrona miziņu, cepampulveri.
3
Citā bļodā saķuļ olu baltumus stingrās putās un iecilā tos masā.
4
Maisījumu liek ar eļļu ieziestā un miltiem izkaisītā formā.
5
Cep 170 grādu temperatūrā 30 min.
6
Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit