Foto: Shutterstock
Biezpiena - sakultu olbaltumu kūka būs gaidīta jebkurās svinībās.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 gbiezpiens300 gmilti300 gcukurs3 gab.olas1 gab.citrona miziņa0.5 TKcepamais pulveris

Sagatavošana

1

Bļodā samīca biezpienu ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus, izmaisa.

2

Pievieno miltus, rīvētu citrona miziņu, cepampulveri.

3

Citā bļodā saķuļ olu baltumus stingrās putās un iecilā tos masā.

4

Maisījumu liek ar eļļu ieziestā un miltiem izkaisītā formā.

5

Cep 170 grādu temperatūrā 30 min.

6

Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!