Biezpiena - sakultu olbaltumu kūka
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Biezpiena - sakultu olbaltumu kūka būs gaidīta jebkurās svinībās.

Bļodā samīca biezpienu ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus, izmaisa.

Pievieno miltus, rīvētu citrona miziņu, cepampulveri.

Citā bļodā saķuļ olu baltumus stingrās putās un iecilā tos masā.

Maisījumu liek ar eļļu ieziestā un miltiem izkaisītā formā.

Cep 170 grādu temperatūrā 30 min.

Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form