20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Selga cepumi biezpiens olas cukurs vaniļa rozīnes želatīns
Sagatavošana
1
Izklāj tortes formas apakšu ar "Selgas" cepumiem, virsū liek biezpiena masu (biezpiens, olas, cukurs, vanilīns, rozīnes (un visā iemaisa želatīnu uzbriedinātu un ūdens peldē izkausētu).
2
Pa virsu var likt vienalga ko - augļus, kas pārlieti vai nepārlieti ar želatīnu (ir tāds speciālais, kas ļoti ātri sacietē un nenotek) vai izkausētu šokolādi. Tikai pirms tās pēdējās kārtas vajag ļaut nedaudz pirmajai kārtai saželēt ledusskapī.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit