Foto: Shutterstock
Biezpiena torte ar cepumiem un rozīnēm bez cepšanas.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Selga cepumi biezpiens olas cukurs vaniļa rozīnes želatīns

Sagatavošana

1

Izklāj tortes formas apakšu ar "Selgas" cepumiem, virsū liek biezpiena masu (biezpiens, olas, cukurs, vanilīns, rozīnes (un visā iemaisa želatīnu uzbriedinātu un ūdens peldē izkausētu).

2

Pa virsu var likt vienalga ko - augļus, kas pārlieti vai nepārlieti ar želatīnu (ir tāds speciālais, kas ļoti ātri sacietē un nenotek) vai izkausētu šokolādi. Tikai pirms tās pēdējās kārtas vajag ļaut nedaudz pirmajai kārtai saželēt ledusskapī.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!