Biezpiena un zemesriekstu sviesta biezās pankūkas
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Biezpiena plācenīši paši par sevi ir ļoti gardi, bet, ja tiem pievienots mazliet zemesriekstu sviests, garša būs vēl lieliskāka. No dotā produktu daudzuma sanāks 12 brangi plāceņi.

Recepte piedalās "Tasty" rīkotajā brokastu recepšu konkursā un to lasītājiem piedāvā Lita.

Traukā saber biezpienu, pievieno olas, zemesriekstu sviestu, vaniļas cukuru un parasto cukuru. Visu apmaisa un tad pievieno miltus. Kārtīgi samīca masu, lai nebūtu pārāk šķidra un ķepīga pie rokām.

Uzkarsē pannu un augu eļļu. Kad panna uzkarsusi, ar mitrām rokām veido plācenīšus (tā varēs vieglāk izveidot skaistu formu un tie nelips). Plāceņus cep no abām pusēm. Jābūt ļoti vērīgiem, jo plāceņi ātri var apdegt.

Pasniedz kopā ar skābu krējumu vai skābenu ievārījumu.

Iesūtīja: Lita Pētersone

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form