Biezpiena un zemesriekstu sviesta biezās pankūkas
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g biezpiens (krēmīgas konsistences)
biezpiens (krēmīgas konsistences)
4 ĒK
4 ĒK kviešu milti
kviešu milti
2
2 olas
olas
2 ĒK
2 ĒK zemesriekstu sviests
zemesriekstu sviests
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
 
augu eļļa cepšanai
augu eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena plācenīši paši par sevi ir ļoti gardi, bet, ja tiem pievienots mazliet zemesriekstu sviests, garša būs vēl lieliskāka. No dotā produktu daudzuma sanāks 12 brangi plāceņi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Recepte piedalās "Tasty" rīkotajā brokastu recepšu konkursā un to lasītājiem piedāvā Lita.

    Traukā saber biezpienu, pievieno olas, zemesriekstu sviestu, vaniļas cukuru un parasto cukuru. Visu apmaisa un tad pievieno miltus. Kārtīgi samīca masu, lai nebūtu pārāk šķidra un ķepīga pie rokām.

    Uzkarsē pannu un augu eļļu. Kad panna uzkarsusi, ar mitrām rokām veido plācenīšus (tā varēs vieglāk izveidot skaistu formu un tie nelips).

    Plāceņus cep no abām pusēm. Jābūt ļoti vērīgiem, jo plāceņi ātri var apdegt.

    Pasniedz kopā ar skābu krējumu vai skābenu ievārījumu.

    Iesūtīja: Lita Pētersone

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form