Biezpienkūka ar rabarberiem
Foto: Tasty For Me publicitātes foto
Loading...
Sastāvdaļas
3/4 glāzes
300 g
pēc garšas
PILDĪJUMAM
pēc garšas

Rabarberu laika kūkas recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

Sviestu saputo ar olu un cukuru. Piesijā miltus un rūpīgi izmaisa. Mīklu klāj ar sviestu iesmērētā kūkas veidnē, veidojot maliņas uz augšu.

Visu pārber ar rabarberiem un izlīdzina. Uzsijā kanēli.

Gatavo pildījumu. Biezpienā iemaisa krējumu un olu. Visu kārtīgi izmaisa. Ja vēlas, pievieno cukuru pēc garšas. Klāj virsū rabarberiem un izlīdzina.

Cep 30 minūtes, līdz pildījums sabiezē un maliņas apbrūnē.

Biezpienkūka ar rabarberiem
Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form