Biskvīta pankūciņas
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Mans februāra ēdiens ir pankūkas, viennozīmīgi! Saldas un smaržīgas - svaigi ceptas pankūkas ir garantēts veids, kā brīvdienu rītos no migām izvilkt vīru un bērnus! Cepu visdažādākās - gan plānās, gan rauga, gan biezpiena plācenīšus! Lūk, izmēģiniet vienkāršās biskvīta pankūkas. Recepte gan nav manis pašas, atrasta portālā "Cālis", tomēr manās mājās tik bieži cepta, ka brīžiem šķiet, ka es pati to izdomājusi!" raksta Ilze, iesakot izmēģināt šo gardumu.

Ideja pavisam vienkārša - pankūkas cep no klasiskās biskvīta mīklas.

Atsevišķi saputo olu baltumus un dzeltenumus.

Olas dzeltenumus kuļ ar cukuru, kad masa palikusi gaiša un apjoms palielinājies, iemaisa miltus.

Visu kārtīgi sakuļ un masā iecilā olu baltumus.

Cep nelielas pankūciņas sakarsētā pannā - eļļā.

Pašas par sevi pankūkas ir diezgan saldas, tādēļ pasniedz ar skābu ievārījumu vai krējumu. Ja no vasaras saldētavā palikušas vēl saldētas ogas, var atkausēt un sablendēt tās - kopā ar jogurtu vai tāpat vien!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form