Biskvīta rulete ar aveņu ievārījumu
Foto: Shutterstock
4.1923 26
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Biskvīta rulete ar aveņu vai kādu citu ievārījumu lielisks papildinājums pie tējas vai kafijas.

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.

Baltumus ar sāli sakuļ stingrās putās, pievieno cukuru un turpina kult līdz putas gludas, spīdīgas un kā noliek tā stāv.

Iecilā dzeltenumus. Iesijā miltus un iecilā.

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, izkaisa ar miltiem, ielej mīklu, vienmērīgi izlīdzina.

Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.

3 minūtes atdzesē, pārziež ievārījumu un satin ruletē. Gatavs.

Iesūtīja:
Lora

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form