Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama biskvīta rulete ar ievārījuma pildījumu.
45Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
5 gab.olas5 ĒKcukurs6 ĒKmilti0.5 TKcepamais pulveris ievārījums džems vai krēms

Sagatavošana

1

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.

2

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Pievieno miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.

3

Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā dzeltenumu mīklā.
Taisnstūra formā liek cepamo papīru. Ja nav cepamā papīra, tad formu izkaisa ar miltiem. Liek mīklu un izlīdzina.

4

Cep 175*C 15 - 20 minūtes.

5

Siltu apsmērē ar ievārījumu un sarullē. Pārkaisa ar pūdercukuru.

*mīklai var pielikt arī garšvielas - vaniļu vai citrona miziņu.

Iesūtīja: deivucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!