Vienkārši pagatavojama biskvīta torte, kuru katrs var papildināt ar kāroto pildījumu.

Atdala olbaltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus saputo ar cukuru tā, lai nejūt cukuru un masa ir ~2x vairāk.

Iesijā miltus un visu samaisa, lai viendabīga masa.

Saputo olbaltumus tā kārtīgi, lai apgāžot bļodu tas nekristu laukā, nu ļoti stingrās putās.

 Tad lēnām ar lielu karoti iecilā olu dzeltenumu masā, tikai nevajag traki maisīt, tikai iecilā un mazliet samaisa.

Ieklāj plātē cepamo papīru un lej masu virsū.

Cep viegli brūnu. Izgāž uz galda, kas nobērts mazliet ar cukuru, mazliet atdzesē un noņem cepamo papīru.

Viss! Cep tik kārtas, cik vēlas.

Man sanāca 3 lielas un biezas kārtas, fantastiski pufīgas un gardas! Tāpēc, lai veicas un lai labi garšo.

Iesūtīja:
Pepja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!