Brētliņas tomātu mērcē ar olu un majonēzi ideālām maizītēm
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. brētliņas tomātu mērcē bundžā
brētliņas tomātu mērcē bundžā
3 gab.
3 gab. olas
olas
1 gab.
1 gab. rupjmaize
rupjmaize
pēc garšas
pēc garšas tumšais alus
tumšais alus
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • "Reņģēdāju pavārgrāmata", Dzintra Kolāta lolojums, ir īsta dārgumu krātuve. Izcilas un, vairumā gadījumu, ekonomiskas receptes dažādiem dzīves gadījumiem – no smēriņiem un uzkodām līdz zupām, kārtīgiem "otrajiem" un gardiem sacepumiem. Lepojamies, ka grāmatā ir arī lērums recepšu no "Tasty" krājumiem! Bet šī Naura Zariņa recepte (publicējam vārds vārdā!) jaunajā pavārgrāmatā nākusi no Reņģēdāju festivāla.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aizejam uz bodi. Paķeram bundžu ar brētliņām tomātu mērcē, burku ar majonēzi, pāris olu rudzu maizi un kādu tumšo aliņu. Nevajag aizmirst par to visu samaksāt smukajai kasierei.

    Kad garais pārgājiens uz bodi ir beidzies, vajag atrast virtuvē tīru kastroli un uzvārīt olas. Sameklējam ģimenē lielāko muļķi čaumalu nolobīšanai.

    Saberam olas bļodā, nikni uzbrūkam ar dakšiņu, pievienojam brētliņas tomātu mērcē (vēlams bez bundžas!) un to visu kārtīgi samaisām ar majonēzi.

    Sasmērējam uz rudzu maizes, un gards uzkožamais pie alus ir gatavs. Vēl vajag atrast TV, pa kuru rāda hokeju.

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.

    Tags

    Sāļās uzkodas
    0
    Alus
    0
    Brētliņas
    0
    Olas
    0
    Rupjmaize
    0
    Ātri pagatavojami ēdieni
    0
    Brokastis
    0
    Vakariņas
    43596495
    Kanapē un sviestmaizes
    43596495
    Zivju un jūras produktu uzkodas
    0
    Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
    0
    Vārīšana
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form