20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
olas žāvēts cauraudzītis tomāti gurķi krējums pēc garšassāls pēc garšascitronpipari apgrauzdēta graudu maize kafija
Sagatavošana
1
Sākam ar to, ka cepam lauku olas ("Mūsmājās cep olu no abām pusēm, bet, ja patīk vēršacis, tad droši var cept arī tā. Bet uzskatu, ka ar pirktajām olām nu gan nevajadzētu riskēt!" piebilst receptes autore Lita). Ja ir liela vēlme olas var apziest ar majonēzi (nu ja gribas pa trekno!).
2
Nedaudz apcep žāvētu cauraudzīti, lai kļūst intensīvāka garša.
3
Sagriež svaigu tomātu un apber ar citronpipariem.
Lai izdevušās brokastis!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit