Brokastu burgers ar olu, bekonu un liellopa gaļu
Foto: Publicitātes attēls
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgs brokastu burgers ar liellopa gaļas kotletēm, bekonu un ceptu olu. Recepti piedāvā "Rakvere" gaļas meistari.

Uzliec bekonu un liellopu gaļas kotletes uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru, un liec cepties 200 grādu karstā cepeškrāsnī.

Cep aptuveni 5 minūtes, līdz bekons ir kļuvis patīkami kraukšķīgs un kotletes čurkst.

Pēc tam apgriez tos otrādi un uzliec uz kotletēm siera šķēles. Atstāj cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm.

Vienlaikus uz pannas izcep olas un nedaudz sasildi maizes pusītes.

Uz katras maizes apakšējās pusītes uzsmērē 1 ēdamkaroti kečupa, uzliec virsū rukolu, kotleti, gurķa, tomāta un bekona šķēlītes, kā arī olu.

Apzied ar ēdamkaroti kečupa arī augšējo maizītes pusīti un uzliec uz olas. Burgers gatavs!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form