25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 gab.olas30 mlpiens0.5 gab.zaļā paprika sāls un pipari2 ĒKrīvēts Čedaras siers1 gab.neliela tortilja2 ĒKtomātu mērce
Sagatavošana
1
Uzkarsē pannu uz vidēji lielas uguns.
2
Ielej pannā olu maisījumu un samazina uguni. Cep līdz gatavībai, bet seko, lai olas nav pārāk sausas.
3
Pārkaisa ar sieru.
4
Ar karoti liek olas tortiljas vidū, pa virsu uzliek tomātu pastu. Aizloka, pasniedz siltu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit