Kad nedēļa iet uz beigām, gribas kaut ko ātri pagatavojamu, taču maciņam un veselībai draudzīgu. Mums ir risinājums – meksikāņu virtuves pērle burito! Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 gab.olas30 mlpiens0.5 gab.zaļā paprika sāls un pipari2 ĒKrīvēts Čedaras siers1 gab.neliela tortilja2 ĒKtomātu mērce

Sagatavošana

1

Uzkarsē pannu uz vidēji lielas uguns.

2

Ielej pannā olu maisījumu un samazina uguni. Cep līdz gatavībai, bet seko, lai olas nav pārāk sausas.

3

Pārkaisa ar sieru.

4

Ar karoti liek olas tortiljas vidū, pa virsu uzliek tomātu pastu. Aizloka, pasniedz siltu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!