
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas30 ml
30 ml piens
piens0.5 gab.
0.5 gab. zaļā paprika
zaļā paprika sāls un pipari
sāls un pipari2 ĒK
2 ĒK rīvēts Čedaras siers
rīvēts Čedaras siers1 gab.
1 gab. neliela tortilja
neliela tortilja2 ĒK
2 ĒK tomātu mērce
tomātu mērceKad nedēļa iet uz beigām, gribas kaut ko ātri pagatavojamu, taču maciņam un veselībai draudzīgu. Mums ir risinājums – meksikāņu virtuves pērle burito! Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Bļodā sakuļ olas ar pienu, pievieno zaļos piparus, sāli un melnos piparus.
Uzkarsē pannu uz vidēji lielas uguns.
Ielej pannā olu maisījumu un samazina uguni. Cep līdz gatavībai, bet seko, lai olas nav pārāk sausas.
Pārkaisa ar sieru.
Ar karoti liek olas tortiljas vidū, pa virsu uzliek tomātu pastu. Aizloka, pasniedz siltu.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.