Brokastu maizītes ar karamelizētiem āboliem un kanēli
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ir tādas dienas, kad rīta cēlienu gribas iesākt ar saldu noti. Tad nu šādā reizē jāpagatavo saldās brokastu maizītes.

Izkausē pannā sviestu.

Izgrebj ābolam serdi un sagriež šķēlēs.

Uz pannas izkausētajā sviestā liek cepties ābolu šķēles, līdz tās karamelizējas. Pārkaisa brūno cukuru, lai tas pagūst izkust.

Uz sausas pannas apgrauzdē maizes šķēles no abām pusēm.

Virsū liek apceptos ābolus, karoti jogurta un pārkaisa ar kanēli.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form