20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baltmaize desa siers marinēti gurķi kečups olas ķiploka daiviņa majonēze
Sagatavošana
1
Sarīvē sieru, klāt liek kubiņos sagrieztu desu un gurķus (var gurķus picmaizīšu pagatavošanā neizmantot!).
2
Visu samaisa! Piesit 1-2 sakultas olas, pievieno ķiploka daiviņu, sāli un nedaudz majonēzes. Atkal visu samaisa!
3
Uz maizītēm smērē kečupu un pa virsu liek gatavo maisījumu (ar kaudzīti!).
4
Uz cepamās plāts izklāj cepamo papīru un liek sagatavotās mini piciņas.
5
Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos, līdz maizītes apgrauzdējas un siers ir izkusis.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit