Foto: Shutterstock
Brīvdienām vai cienastam viesībās - brokastu siltie salāti ar vistu akniņām.

Ņem zaļos salātus un saplucina, marinētos gurķus sagriež gabaliņos, zaļumus arī sasmalcina, pievieno puravu.


Gatavo salātu mērci, ēdamkaroti olīveļļas, ēdamkaroti portvīna (vai etiķa) + salātu garšvielas. Sajauc, lai mazliet iestāvas.

Pa to laiku apcep uz pannas salmiņos sagrieztus burkānus, noskalotas, nosusinātas vistu akniņas (vai vistas fileju - ja gatavo ar vistas fileju, to var mazliet iemarinēt) un sīpolus (Ja negaršo, var iztikt bez tiem).

Pasniedz uzliekot uz šķīvja lielu kaudzi zaļos salātus un pa virsu sacepto (vēl siltu).

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!