Brokastu siltie salāti ar vistu akniņām un olu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
lapu salāti vai Ķīnas kāposts
lapu salāti vai Ķīnas kāposts
 
gurķis
gurķis
 
zaļumi
zaļumi
 
puravs
puravs
 
salātu mērce – dārzeņu
salātu mērce – dārzeņu
 
burkāni
burkāni
 
vistas aknas vai vistas fileja
vistas aknas vai vistas fileja
 
sīpols
sīpols
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Karstie salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Brīvdienām vai cienastam viesībās - brokastu siltie salāti ar vistu akniņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ņem zaļos salātus un saplucina, marinētos gurķus sagriež gabaliņos, zaļumus arī sasmalcina, pievieno puravu.


    Gatavo salātu mērci, ēdamkaroti olīveļļas, ēdamkaroti portvīna (vai etiķa) + salātu garšvielas. Sajauc, lai mazliet iestāvas.

    Pa to laiku apcep uz pannas salmiņos sagrieztus burkānus, noskalotas, nosusinātas vistu akniņas (vai vistas fileju - ja gatavo ar vistas fileju, to var mazliet iemarinēt) un sīpolus (Ja negaršo, var iztikt bez tiem).

    Pasniedz uzliekot uz šķīvja lielu kaudzi zaļos salātus un pa virsu sacepto (vēl siltu).

    Iesūtīja: pece
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form