
Loading...
Sastāvdaļas
lapu salāti vai Ķīnas kāposts
lapu salāti vai Ķīnas kāposts gurķis
gurķis zaļumi
zaļumi puravs
puravs salātu mērce – dārzeņu
salātu mērce – dārzeņu burkāni
burkāni vistas aknas vai vistas fileja
vistas aknas vai vistas fileja sīpols
sīpolsBrīvdienām vai cienastam viesībās - brokastu siltie salāti ar vistu akniņām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ņem zaļos salātus un saplucina, marinētos gurķus sagriež gabaliņos, zaļumus arī sasmalcina, pievieno puravu.
Gatavo salātu mērci, ēdamkaroti olīveļļas, ēdamkaroti portvīna (vai etiķa) + salātu garšvielas. Sajauc, lai mazliet iestāvas.
Pa to laiku apcep uz pannas salmiņos sagrieztus burkānus, noskalotas, nosusinātas vistu akniņas (vai vistas fileju - ja gatavo ar vistas fileju, to var mazliet iemarinēt) un sīpolus (Ja negaršo, var iztikt bez tiem).
Pasniedz uzliekot uz šķīvja lielu kaudzi zaļos salātus un pa virsu sacepto (vēl siltu).
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.