Brokoļu un ābolu krēmzupa
Foto: Shutterstock
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Patīkami maiga un vitamīniem bagāta brokoļu un ābolu krēmzupa, ar kuru mieloties reizēs, kad gribas ko vieglu. Gatavo zupu var pasniegt tāpat, vai pievienot sēkliņas vai grauzdiņus.

Katliņā ielej eļļu un ieber sasmalcinātu sīpolu un gabaliņos sagrieztu (pirms tam nomizotu un iztīrītu) ābolu. Apcep aptuveni piecas minūtes, ar katliņam uzliktu vāku.

Pēc tam pārlej pāri dārzeņu buljonu un saber klāt sagrieztus brokoļus. Zupai ļauj sākt vārīties un gatavo aptuveni 15 minūtes.

Izvārītajai zupai pievieno pētersīļus. Zupu sablendē ar rokas blenderi vai pārlej lielajā virtuves blenderī.

Kad krēmzupa sablendēta, lej bļodiņās un pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form