Brokoļu sautējums ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja meklē recepti superātrām vakariņām un garšo brokoļi un fenhelis, izmēģini šo fikso recepti - brokoļu un maltās gaļas sacepums ar fenheļa sakni un lapu kāpostiem. 10 minūtes darba un maltīti jau var celt galdā!

Brokoļus, fenheļa sakni un čili rupji sakapā.

Pannu uzkarsē un apcep malto gaļu, ik pa laikam samaisot. Pievieno saspiestu ķiploka daiviņu, čili un fenheļa sēklas, visu cep.

Kad gaļa sāk apbrūnēt, pievieno brokoļus, fenheļa sakni un cep 5-7 minūtes.

Lapu jeb kale kāpostu sagriež strēmelēs un pievieno pannas saturam. Visu karsē vēl pāris minūtes.

Pirms pasniegšanas visu samaisa, ļauj garšām "sakosties", beigās pārslaka sacepumu ar svaigu citrona sulu. Gatavs!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form