
Vienkārši pagatavojams brūkleņu un ābolu ievārījums.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pārlasītas un nomazgātas brūklenes, lai noņemtu rūgtumu, iemērc uz 2-3 minūtēm verdošā ūdenī un liek katlā.
Ābolus nomazgā, izņem serdi un sagriež daiviņās. Cukuru sajauc ar ūdeni un uzvāra.
Verdošā sīrupā liek brūklenes, ābolus un vāra, līdz gatavs ar vienu piegājienu. Burkās pilda karstā veidā un uzliek plastmasas vāciņus.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.