Buka šašliks kivi marinādē
Foto: Shutterstock
2.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
buka gaļa
buka gaļa
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
 
svaigi malti melnie pipari, sāls
svaigi malti melnie pipari, sāls
3
3 kivi
kivi
250 g
250 g Provansas majonēze
Provansas majonēze
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Tuvojoties garšīgākajam pavasara piedzīvojumam uz Latvijas un Igaunijas robežas - 13.Lielajam labdarības robežtirgum, kā ietvaros 10.maijā notiks arī gaļas grilēšanas konkurss, valcēniete Lāsma Engere piedāvā recepti buka šašlikam. Receptes pierakstā saglabāta autores valoda un rakstības stils. Par Robežtirgu lasi šeit.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Buka šķiņķi sagriež kubiņos.

    Pārlej ar ēdamkaroti olīveļļas, pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un pievieno sāli, to visu kārtīgi iemasē gaļā.

    Nomizo trīs kivi augļus, tos saspaida, pievieno vienu paciņu Provansas majonēzes un sajauc ar gaļu.

    Liek traukā ar vāku, lai garšas “saprecas”.

    Vienu dienu marinē, tad cep.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form