Buka šašliks kivi marinādē
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tuvojoties garšīgākajam pavasara piedzīvojumam uz Latvijas un Igaunijas robežas - 13.Lielajam labdarības robežtirgum, kā ietvaros 10.maijā notiks arī gaļas grilēšanas konkurss, valcēniete Lāsma Engere piedāvā recepti buka šašlikam. Receptes pierakstā saglabāta autores valoda un rakstības stils. Par Robežtirgu lasi šeit.

Buka šķiņķi sagriež kubiņos.

Pārlej ar ēdamkaroti olīveļļas, pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un pievieno sāli, to visu kārtīgi iemasē gaļā.

Nomizo trīs kivi augļus, tos saspaida, pievieno vienu paciņu Provansas majonēzes un sajauc ar gaļu.

Liek traukā ar vāku, lai garšas “saprecas”.

Vienu dienu marinē, tad cep.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form