Foto: Shutterstock
Bulciņas ar valriekstiem - lai svētki var sākties.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
2 glāzemilti200 gmargarīns3 gab.olu dzeltenumi0.5 glāzekrējums1 glāzecukurs gab.olu baltumi1 glāzevalrieksti

Sagatavošana

1

No olu dzeltenumiem, krējuma, margarīna un miltiem samīca mīklu.
Mīklu ietin pārtikas plēvē un noliek ledusskapī uz 5 stundām.

2

Sasmalcināt valriekstus.

3

Olu baltumus un cukuru saputo. Jāputo tieši 8 minūtes!

4

Pie saputotiem olu baltumiem pievieno sasmalcinātus valriekstus.

5

Paņemt daļu no mīklas un sarullē rullītī, tad sagriež 1,5-2cm biezās daļās.
Katru daļu izrullēt 2 mm biezā aplītī, apmēram neliela šķīvīša lielumā.

6

Ar tējkaroti salikt pildījumu.

7

Salocīt mīklu ar pildījumu un nedaudz saspiest kopā bulciņas malas.

8

Salikt bulciņas uz plāts un cept 15-17 minūtes 180-200*C.

Recepte ~20 bulciņām

Iesūtīja: viki

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!