40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
2 glāzemilti200 gmargarīns3 gab.olu dzeltenumi0.5 glāzekrējums1 glāzecukurs gab.olu baltumi1 glāzevalrieksti
Sagatavošana
1
No olu dzeltenumiem, krējuma, margarīna un miltiem samīca mīklu.
Mīklu ietin pārtikas plēvē un noliek ledusskapī uz 5 stundām.
2
Sasmalcināt valriekstus.
3
Olu baltumus un cukuru saputo. Jāputo tieši 8 minūtes!
4
Pie saputotiem olu baltumiem pievieno sasmalcinātus valriekstus.
5
Paņemt daļu no mīklas un sarullē rullītī, tad sagriež 1,5-2cm biezās daļās.
Katru daļu izrullēt 2 mm biezā aplītī, apmēram neliela šķīvīša lielumā.
6
Ar tējkaroti salikt pildījumu.
7
Salocīt mīklu ar pildījumu un nedaudz saspiest kopā bulciņas malas.
8
Salikt bulciņas uz plāts un cept 15-17 minūtes 180-200*C.
Recepte ~20 bulciņām
Iesūtīja: viki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit