Bumbieru ievārījums ar ingveru
Foto: Shutterstock

Bumbieru ievārījums ar ingveru - gardums ziemas krājumiem.

Bumbierus nomizo un pārgriez uz pusēm vai 4 daļās (lielos).

Uz lēnas uguns uzvāra ūdeni, citrona sulu, vīnu, cukuru, kam pievienots ingvers, kanēlis, krustnagliņas.

Vāra, līdz cukurs izkusis, tad liek iekšā bumbierus un vāra vēl 10 min, līdz bumbieri kļūst caurspīdīgi.

Karstu lej izplaucētās burkās un uzskrūvē vai aizvalcē vāciņus.

Iesūtīja: kniipucis

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form