3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
bumbieri cidonijas cukurs
Sagatavošana
1
Ņem bumbierus, griež un pusēm un izņem serdes, liek burkā. Lai labāka garša vajag klāt pielikt cidonijas (griež vismaz 4 daļās un izņem sēkliņas).
2
Uz 3 l burku liek sauju ar sagrieztām cidonijām.
3
Vāra sīrupu : 500 g cukura uz 1 L ūdens. Lej virsū bumbieriem un karsē, vismaz 30 minūtes. Laika atskaiti sāk no tā brīža, kad ūdens uzkarsis ~80 grādi.
4
Ja ir mājās āboli, tad liek bumbierus ar āboliem pusi uz pusi, arī cidonijas klāt un sīrupā karsē, tad āboliem būs bumbieru garša.
Iesūtīja: Inesem
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit