Bumbieru kompots
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Gardums ziemas sezonai - bumbieru kompots ar cidonijām.

Ņem bumbierus, griež un pusēm un izņem serdes, liek burkā. Lai labāka garša vajag klāt pielikt cidonijas (griež vismaz 4 daļās un izņem sēkliņas).

Uz 3 l burku liek sauju ar sagrieztām cidonijām.

Vāra sīrupu : 500 g cukura uz 1 L ūdens. Lej virsū bumbieriem un karsē, vismaz 30 minūtes. Laika atskaiti sāk no tā brīža, kad ūdens uzkarsis ~80 grādi.

Ja ir mājās āboli, tad liek bumbierus ar āboliem pusi uz pusi ,arī cidonijas klāt un sīrupā karsē, tad āboliem būs bumbieru garša.

Iesūtīja: Inesem

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form