Bumbieru kompots
Foto: Shutterstock
4.5714 7
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
bumbieri
bumbieri
 
cidonijas
cidonijas
 
cukurs
cukurs
  • Kompoti un sulas ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Gardums ziemas sezonai - bumbieru kompots ar cidonijām.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ņem bumbierus, griež un pusēm un izņem serdes, liek burkā. Lai labāka garša vajag klāt pielikt cidonijas (griež vismaz 4 daļās un izņem sēkliņas).

    Uz 3 l burku liek sauju ar sagrieztām cidonijām.

    Vāra sīrupu : 500 g cukura uz 1 L ūdens. Lej virsū bumbieriem un karsē, vismaz 30 minūtes. Laika atskaiti sāk no tā brīža, kad ūdens uzkarsis ~80 grādi.

    Ja ir mājās āboli, tad liek bumbierus ar āboliem pusi uz pusi, arī cidonijas klāt un sīrupā karsē, tad āboliem būs bumbieru garša.

    Iesūtīja: Inesem

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form