60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
300 gburkāni2.66 glāzesmilti200 gsviests0.5 glāzerozīnes0.5 glāzecukurs0.5 TKsāls
Sagatavošana
1
Burkānus nomazgā, novāra, pilnībā atdzesē, nomizo un sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves.
2
Burkānus sajauc ar miltiem, izkausētu un nedaudz atdzesētu sviestu, cukuru, sāli un samaisa viendabīgu mīklu.
3
Galdu nokaisa ar miltiem un mīklu izrullē /~ 5 mm biezu/.
4
Ar glāzi vai apaļu formiņu izspiež aplīšu, liek uz ietaukotas cepamās plāts.
5
Rozīnes nomazgā, applaucē un nosusina.
6
Katra cepuma viducī iespiež rozīni, liek sakarsētā cepeškrāsnī /200*C/ un cep 10-15 minūtes.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit