Burkānu rulete ar kausēto sieru un lociņiem
Foto: Veronika Ļevša
4.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
BISKVĪTAM
400 g
400 g burkāni
burkāni
1 ĒK
1 ĒK sviests cepšanai
sviests cepšanai
1 ĒK
1 ĒK eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
3
3 olas
olas
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas buntīte zaļumu
buntīte zaļumu
PILDĪJUMAM
200 g
200 g kausētais siers
kausētais siers
200 g
200 g siers, sarīvēts uz rupjās rīves
siers, sarīvēts uz rupjās rīves
pēc garšas
pēc garšas biezpiens
biezpiens
2 ĒK
2 ĒK majonēze
majonēze
2 TK
2 TK skābs krējums
skābs krējums
pēc garšas
pēc garšas ķiploki, izspiesti caur spiedi
ķiploki, izspiesti caur spiedi
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Ruletes un strūdeles
  • Pasaules Virtuve
  • Gardas burkānu ruletes recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo "biskvītu". Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.

    Apcep pannā ar eļļu un sviestu aptuveni 5 minūtes. Pievieno burkāniem sāli un piparus, apmaisa un ļauj masai atdzist.

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Kad burkānu masa atdzisusi, tajā iemaisa dzeltenumus un sīki sakapātus zaļumus. Olu baltumus ar šķipsniņu sāls saputo stingrās putās un iecilā burkānu masā.

    Masu liek uz cepamās plāts un izlīdzina. Cep aptuveni 20 minūtes, tad izņem no krāsns, nedaudz atdzesē, un uzmanīgi atdala "biskvītu" no cepamā papīra un uzliek uz pārtikas plēves.

    Gatavo pildījumu, samaisot visas sastāvdaļas.

    Pārziež burkānu "biskvītu" ar pildījumu, ar pārtikas plēves palīdzību uzmanīgi sarullē, liek ledusskapī uz pāris stundām vai uz nakti.

    Iztin no plēves, griež šķēlēs un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form