Burkānu rulete ar kausēto sieru un lociņiem
Foto: Veronika Ļevša
4.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Gardas burkānu ruletes recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Gatavo "biskvītu". Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.

Apcep pannā ar eļļu un sviestu aptuveni 5 minūtes. Pievieno burkāniem sāli un piparus, apmaisa un ļauj masai atdzist.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Kad burkānu masa atdzisusi, tajā iemaisa dzeltenumus un sīki sakapātus zaļumus. Olu baltumus ar šķipsniņu sāls saputo stingrās putās un iecilā burkānu masā.

Masu liek uz cepamās plāts un izlīdzina. Cep aptuveni 20 minūtes, tad izņem no krāsns, nedaudz atdzesē, un uzmanīgi atdala "biskvītu" no cepamā papīra un uzliek uz pārtikas plēves.

Gatavo pildījumu, samaisot visas sastāvdaļas.

Pārziež burkānu "biskvītu" ar pildījumu, ar pārtikas plēves palīdzību uzmanīgi sarullē, liek ledusskapī uz pāris stundām vai uz nakti.

Iztin no plēves, griež šķēlēs un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form