Burkānu sulā vārīta burkānzupa
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg burkāni
burkāni
3 gab.
3 gab. ķiploku daivas
ķiploku daivas
100 g
100 g sviests
sviests
500 ml
500 ml ķirbju sula
ķirbju sula
500 ml
500 ml burkānu sula
burkānu sula
2 ĒK
2 ĒK cidoniju sīrups
cidoniju sīrups
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
1 šķipsna
1 šķipsna pipari
pipari
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Intensīvu un bagātīgu garšu biezzupai var iegūt ne tikai ar buljona palīdzību. Dod iespēju svaigi spiestām sulām! Garšas pastiprināšanai pievieno cidoniju sīrupu. Šādi pagatavotai dārzeņu biezzupai būs cits smeķis! Atlikumus no sulu spiešanas droši iecep vafelēs, plācenīšos vai gardā kēksā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus, ķiplokus un burkānus sagriež un, nepārtraukti maisot, apcep sviestā 10 minūtes.

    Apceptajiem burkāniem pielej klāt izspiesto ķirbju un burkānu sulu.

    Zupai pievieno cidoniju sīrupu, sāli un piparus.

    Vāra līdz burkāni mīksti, tad visu sablendē. Pasniedz ar pesto un apgrauzdētu maizi.

    Padomi, kas noderēs

    • Sviestu droši var likt arī vairāk, svarīgākais ir nepiededzināt dārzeņus.
    • Izmanto zupai dažādu toņu burkānus, tādējādi iegūstot koši dzeltenu, lillā vai rozā nokrāsas biezzupu.
    • Zupu var pasniegt arī ar apgrauzdētiem riekstiem un sēklām, sačurkstinātu bekonu vai pievienot rīvētu sieru.
    • Pikantumam vari pievienot rīvētu ingveru.


    Lai sātīgi un sildoši!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form