Burkānu torte ar Filadelfijas krēmu un valriekstiem
Foto: Shutterstock

Burkānu torte ar Filadelfijas krēmu un valriekstiem - dzimšanas vai vārda dienas ballītei.

Sviestu izkausē un atdzesē.

Olas sakuļ (ar mikseri) ar brūno cukuru un cukuru. Atsevišķi samaisa beramos produktus: izsijātus miltus samaisa ar cepamo pulveri, vanilīna cukuru, rīvētu ingveru, kanēli, kardamonu un sasmalcinātām krustnagliņām.

Samaisa olu masu ar miltu maisījumu un labi samaisa.

Mīklā iemaisa citrona miziņu, smalki sarīvētus burkānus un rupji sasmalcinātus riekstus, kā pašu pēdējo iemaisa izkausēto sviestu.

Mīklai jābūt skāba krējuma konsistencē, ja mīkla ir šķidra iemaisa vēl miltus.

Mīklu sadala divās daļās. Katru daļu cep ietaukotā veidnē 180*C ~ 30-40 minūtes. Kārtas atdzesē.

Krēms:
Sviestu izkausē un atdzesē. Sieru sakuļ ar mikseri. Turpinot kult pievieno pūdercukuru, vanilīna cukuru, rīvētu citrona miziņu un citrona sulu. Pievieno sviestu un ļoti labi sakuļ.

Ar krēmu pārziež izceptās, atdzisušās kārtas. Pārkaisa riekstus un liek uz pāris stundām ledusskapī.

Iesūtīja: DaceP

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form