Burkānu torte ar Filadelfijas krēmu un valriekstiem
Foto: Shutterstock
4.0000 14
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g sviests
sviests
4
4 olas
olas
150 g
150 g cukurs
cukurs
150 g
150 g brūnais cukurs
brūnais cukurs
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
2.5 TK
2.5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
2 TK
2 TK vanilīna cukurs
vanilīna cukurs
2 TK
2 TK kanēlis
kanēlis
1 TK
1 TK ingvers
ingvers
1 TK
1 TK kardamons
kardamons
0.5 TK
0.5 TK krustnagliņas
krustnagliņas
600 g
600 g burkāni
burkāni
0.5
0.5 citrona miza
citrona miza
0.75 glāze
0.75 glāze riekti
riekti
Krēms:
350 g
350 g Filadelfijas siers
Filadelfijas siers
75 g
75 g sviests
sviests
2 TK
2 TK vanilīna cukurs
vanilīna cukurs
1 glāze
1 glāze pūdercukurs
pūdercukurs
0.5
0.5 citrona miziņa
citrona miziņa
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
Dekoram:
 
pekānrieksti
pekānrieksti
 
valrieksti
valrieksti
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Burkānu torte ar Filadelfijas krēmu un valriekstiem - dzimšanas vai vārda dienas ballītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu izkausē un atdzesē.

    Olas sakuļ (ar mikseri) ar brūno cukuru un cukuru. Atsevišķi samaisa beramos produktus: izsijātus miltus samaisa ar cepamo pulveri, vanilīna cukuru, rīvētu ingveru, kanēli, kardamonu un sasmalcinātām krustnagliņām.

    Samaisa olu masu ar miltu maisījumu un labi samaisa.

    Mīklā iemaisa citrona miziņu, smalki sarīvētus burkānus un rupji sasmalcinātus riekstus, kā pašu pēdējo iemaisa izkausēto sviestu.

    Mīklai jābūt skāba krējuma konsistencē, ja mīkla ir šķidra iemaisa vēl miltus.

    Mīklu sadala divās daļās. Katru daļu cep ietaukotā veidnē 180*C ~ 30-40 minūtes. Kārtas atdzesē.

    Gatavo krēmu. Sviestu izkausē un atdzesē. Sieru sakuļ ar mikseri. Turpinot kult pievieno pūdercukuru, vanilīna cukuru, rīvētu citrona miziņu un citrona sulu. Pievieno sviestu un ļoti labi sakuļ.

    Ar krēmu pārziež izceptās, atdzisušās kārtas. Pārkaisa riekstus un liek uz pāris stundām ledusskapī.

    Iesūtīja: DaceP

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form