60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 burkāni20 gspināti0.5 TKmilti5 gsviests0.75 glāzepiens0.75 olas dzeltenums
Sagatavošana
1
Burkānus notīra, sagriež un liek katlā vārīties ~ 30 minūtes, pievieno smalki sagrieztus spinātus, sviestu, nelielā daudzumā pienā izšķīdinātus miltus un turpina vārīt vēl 10 minūtes uz mazas uguns.
2
Gatavus dārzeņus izberž caur sietu, atšķaida ar vārītu ūdeni vai dārzeņu buljonu līdz vajadzīgajam biezumam, pieber sāli un uzvāra.
3
Vārītu olas dzeltenumu sarīvē, pievieno vārītam pienam. Pievieno zupai un samaisa.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit