Foto: Shutterstock
Burkānu un spinātu biezzupa veselīga uztura piekritējiem.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 burkāni20 gspināti0.5 TKmilti5 gsviests0.75 glāzepiens0.75 olas dzeltenums

Sagatavošana

1

Burkānus notīra, sagriež un liek katlā vārīties ~ 30 minūtes, pievieno smalki sagrieztus spinātus, sviestu, nelielā daudzumā pienā izšķīdinātus miltus un turpina vārīt vēl 10 minūtes uz mazas uguns.

2

Gatavus dārzeņus izberž caur sietu, atšķaida ar vārītu ūdeni vai dārzeņu buljonu līdz vajadzīgajam biezumam, pieber sāli un uzvāra.

3

Vārītu olas dzeltenumu sarīvē, pievieno vārītam pienam. Pievieno zupai un samaisa.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!