Čaganais rabarberu uzputenis ar aukstu pienu
Foto: Justīne Rūda
4.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml ūdens
ūdens
8-10
8-10 rabarberu kāti
rabarberu kāti
5 ĒK
5 ĒK manna
manna
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
  • Buberti un uzpūteņi
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Launags
  • "Turpinu jūsmot par rabarberiem, bet šoreiz gaisīgākā un pūkšķīgākā veidā," savā "Instagram" kontā pārbaudītu recepti atklāj Justīne Rūda.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomazgā un nomizo rabarberus. Sagriež ripiņās. Liek vārīties ūdeni. Kad ūdens ir uzvārījies, ieber rabarberus. Ļauj lai tie izšķīst, tad pievieno cukuru pēc garšas.

    Pēc tam pievieno mannu, visu laiku maisot. Ļauj uzmest burbuli un noņem no uguns. Mannai jābūt pabiezai, bet tekošai.

    Sāk putot. Uzliek taimeri uz 15 minūtēm un kuļ. Katliņa saturs paliks divreiz pilnāks, čauganāks un gaišāks. Putojot masa atdzisīs, bet vēl labākam rezultātam to var atdzesēt ledusskapī pāris stundas.

    Pasniedz ar aukstu pienu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form