Kartupeļu sacepums ar olu
Foto: Vida Press
2.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 bekona šķēles
bekona šķēles
6
6 kartupeļi
kartupeļi
3
3 olas
olas
3/4 tase
3/4 tase pašbriestošie (self-rising) milti
pašbriestošie (self-rising) milti
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 tase
1 tase piens
piens
1 tase
1 tase Čedaras siers, rīvēts
Čedaras siers, rīvēts
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu ēdieni
  • Kartupeļu sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Pateicoties olām un pašbriestošajiem miltiem, šis kartupeļu sacepums izdosies īpaši čagans, zem zeltainās garoziņas slēpjot krēmīgu pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko cepamo veidni. Kartupeļus nomizo, sagriež aptuveni 1x1 cm kubiņos.

    Uzkarsētā pannā apcep bekona šķēles, līdz tas ir zeltains. Bekonu izņem no pannas, sagriež gabaliņos.

    Bekona taukos ber kartupeļu kubiņus un apmaisot uz vidējas liesmas cep aptuveni 10 minūtes.

    Bļodā sakuļ olas ar miltiem, sāli, pienu un olīveļļu, līdz masa ir viendabīga.

    Pievieno bekonu, pusi siera un iemaisa. Masu lej veidnē, vienmērīgi pārber ar kartupeļu kubiņiem, pārkaisa ar atlikušo sieru.

    Cep krāsnī 20-25 minūtes. Pasniedz karstu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form