Kartupeļu sacepums ar olu
Foto: Vida Press
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pateicoties olām un pašbriestošajiem miltiem, šis kartupeļu sacepums izdosies īpaši čagans, zem zeltainās garoziņas slēpjot krēmīgu pildījumu.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko cepamo veidni. Kartupeļus nomizo, sagriež aptuveni 1x1 cm kubiņos.

Uzkarsētā pannā apcep bekona šķēles, līdz tas ir zeltains. Bekonu izņem no pannas, sagriež gabaliņos.

Bekona taukos ber kartupeļu kubiņus un apmaisot uz vidējas liesmas cep aptuveni 10 minūtes.

Bļodā sakuļ olas ar miltiem, sāli, pienu un olīveļļu, līdz masa ir viendabīga.

Pievieno bekonu, pusi siera un iemaisa. Masu lej veidnē, vienmērīgi pārber ar kartupeļu kubiņiem, pārkaisa ar atlikušo sieru.

Cep krāsnī 20-25 minūtes. Pasniedz karstu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form