Čebureki
Foto: Shutterstock
4.0000 4
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Čebureki ar bagātīgu jēra gaļas pildījumu.

Pildījums: Gaļu un sīpolus izmaļ gaļas mašīnā. Pievieno sāli, piparus, ķimenes, smalki sagrieztus pētersīļus, kinzu, kefīru un samaisa.

Gatavo mīklu. Verdošam ūdenim pievieno glāzi miltu, eļļu, sāli. Rūpīgi maisa, līdz pazūd kunkuļi, tad ļauj masai atdzist. Iemaisa degvīnu

Maisot pievieno pārējos miltus. Mīca mīklu, līdz masa sāk "atlekt" no rokām un kļūst vijīga. Liekam mīklu malā, lai tā kādu laiku "ievelkas".

Mīklu izrullē, ar bļodiņu izspiež aplīšus.

Uz 1/2 aplīša liek pildījumu, pārliek otru pusi un ar dakšu aizspiež maliņas.

Cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 6 - 8 minūtes 180*C.

Comment Form