Čebureki
Foto: Shutterstock
4.0000 4
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK degvīns
degvīns
300 ml
300 ml ūdens
ūdens
4 glāzes
4 glāzes milti
milti
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
Pildījumam:
500 g
500 g jēra gaļa
jēra gaļa
300 g
300 g sīpoli
sīpoli
1/2 glāze
1/2 glāze kefīrs
kefīrs
3 ĒK
3 ĒK sasmalcināti pētersīļi
sasmalcināti pētersīļi
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
1 sauja
1 sauja kinza, svaiga
kinza, svaiga
1 TK
1 TK romiešu ķimenes
romiešu ķimenes
 
sāls
sāls
1 l
1 l eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Čebureki ar bagātīgu jēra gaļas pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pildījums: Gaļu un sīpolus izmaļ gaļas mašīnā. Pievieno sāli, piparus, ķimenes, smalki sagrieztus pētersīļus, kinzu, kefīru un samaisa.

    Gatavo mīklu. Verdošam ūdenim pievieno glāzi miltu, eļļu, sāli. Rūpīgi maisa, līdz pazūd kunkuļi, tad ļauj masai atdzist. Iemaisa degvīnu

    Maisot pievieno pārējos miltus. Mīca mīklu, līdz masa sāk "atlekt" no rokām un kļūst vijīga. Liekam mīklu malā, lai tā kādu laiku "ievelkas".

    Mīklu izrullē, ar bļodiņu izspiež aplīšus.

    Uz 1/2 aplīša liek pildījumu, pārliek otru pusi un ar dakšu aizspiež maliņas.

    Cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 6 - 8 minūtes 180*C.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form