Foto: DELFI
Cepeša - pipargurķīša kanapē garda uzkoda ikdienā vai svētkos.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
šķēlesbaltmaize2 TKsviests150 gcepetis1 gab.vārīts burkāns pipargurķīši

Sagatavošana

1

Maizes šķēlēm nogriež garozu, uzziež sviestu un sagriež kvadrātiņos vai ar glāzi izspiež aplīšus.

2

Cepeti sagriež plānās, vienādās šķēlītēs, tik lielās, cik lielas maizes.

3

Burkānu nomizo un sagriež ripiņās, var griezt ar robaino nazi, var izgriezt jebkuru formu.

4

Uz katras maizes liek gaļas šķēlīti, tad burkāna ripiņu, sastiprina ar iesmiņu uz kura uzdurts pipargurķītis.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!