10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
šķēlesbaltmaize2 TKsviests150 gcepetis1 gab.vārīts burkāns pipargurķīši
Sagatavošana
1
Maizes šķēlēm nogriež garozu, uzziež sviestu un sagriež kvadrātiņos vai ar glāzi izspiež aplīšus.
2
Cepeti sagriež plānās, vienādās šķēlītēs, tik lielās, cik lielas maizes.
3
Burkānu nomizo un sagriež ripiņās, var griezt ar robaino nazi, var izgriezt jebkuru formu.
4
Uz katras maizes liek gaļas šķēlīti, tad burkāna ripiņu, sastiprina ar iesmiņu uz kura uzdurts pipargurķītis.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit