Cepeškrāsnī cepti kraukšķīgi vistas nageti bez eļļas
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sulīgus vistas nagetus zeltaini kraukšķīgā panējumā var itin vienkārši pagatavot ārī, izvairoties no neveselīgās vārīšanas eļļā. Tev būs nepieciešama cepeškrāsns un vien četras sastāvdaļas. Recepti iesaka Inga Bidina.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar foliju vai cepamo papīru.

Vistas fileju sagriež vēlamā lieluma un formas gabaliņos vai šķēlēs. Majonēzi samaisa ar nomizotiem, caur spiedi izspiestiem ķiplokiem. Ja vēlas, var pievienot šķipsnu muskatrieksta, kūpinātas paprikas pulveri vai citas garšvielas pēc savas gaumes un ieskatiem.

Brokastu pārslas ar pirkstiem saberž smalkākos gabaliņos (var pārslas sabērt polietilēna maisiņā un viegli padauzīt ar mīklas rulli vai gaļas klapējamo āmuru).

Gaļas gabaliņus apviļā majonēzē, tad brokastu pārslās, liek uz plāts un cep 20 minūtes.

Cepeškrāsnī cepti kraukšķīgi vistas nageti bez eļļas
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form