Cepeškrāsnī cepti načos ar malto gaļu un dārzeņiem
Foto: DELFI
5.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g maltā gaļa
maltā gaļa
pēc garšas
pēc garšas taco garšvielu maisījums
taco garšvielu maisījums
2
2 burkāni
burkāni
3
3 tomāti
tomāti
1
1 paprika
paprika
1
1 sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
150 g
150 g Čedaras siers
Čedaras siers
 
svaigi loki
svaigi loki
 
načos kukurūzas čipsi
načos kukurūzas čipsi
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās uzkodas
  • Meksikāņu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Kad gaidāms kuplāks bariņš viesu, nevajag krist panikā par to, ko celt galdā, bet izvēlēties ko tādu, kas neprasa daudz laika gatavošanā un sātīgi pabaros izsalkušos ēdājus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizo un sarīvē burkānus uz smalkās rīves. Tomātus un papriku sagriež mazākos gabalos. Sīpolu nomizo un sagriež mazos gabalos.

    Sakarsē pannu un apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno malto gaļu, garšvielas un apcep gandrīz gatavu. Tad pievieno burkānus un cep, līdz gaļa brūna.

    Pannas saturam pievieno tomātus, papriku un karsē zem vāka.

    Cepeškrāsns pannā izkārto načos čipsus, virsū izlīdzina pannā pagatavoto saturu un pārkaisa ar rīvētu sieru.

    Cep 200 grādos grila režīmā nepilnas desmit minūtes, līdz siers pakusis.

    Pārkaisa ar smalki sakapātiem lokiem un pasniedz ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form