Cepeškrāsnī cepti načos ar malto gaļu un dārzeņiem
Foto: DELFI
5.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad gaidāms kuplāks bariņš viesu, nevajag krist panikā par to, ko celt galdā, bet izvēlēties ko tādu, kas neprasa daudz laika gatavošanā un sātīgi pabaros izsalkušos ēdājus.

Nomizo un sarīvē burkānus uz smalkās rīves. Tomātus un papriku sagriež mazākos gabalos. Sīpolu nomizo un sagriež mazos gabalos.

Sakarsē pannu un apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno malto gaļu, garšvielas un apcep gandrīz gatavu. Tad pievieno burkānus un cep, līdz gaļa brūna.

Pannas saturam pievieno tomātus, papriku un karsē zem vāka.

Cepeškrāsns pannā izkārto načos čipsus, virsū izlīdzina pannā pagatavoto saturu un pārkaisa ar rīvētu sieru.

Cep 200 grādos grila režīmā nepilnas desmit minūtes, līdz siers pakusis.

Pārkaisa ar smalki sakapātiem lokiem un pasniedz ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form