Foto: DELFI
Kad gaidāms kuplāks bariņš viesu, nevajag krist panikā par to, ko celt galdā, bet izvēlēties ko tādu, kas neprasa daudz laika gatavošanā un sātīgi pabaros izsalkušos ēdājus.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gmaltā gaļa pēc garšastaco garšvielu maisījums2 burkāni3 tomāti1 paprika1 sarkanais sīpols150 gČedaras siers svaigi loki načos kukurūzas čipsi

Sagatavošana

1

Nomizo un sarīvē burkānus uz smalkās rīves. Tomātus un papriku sagriež mazākos gabalos. Sīpolu nomizo un sagriež mazos gabalos.

2

Sakarsē pannu un apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno malto gaļu, garšvielas un apcep gandrīz gatavu. Tad pievieno burkānus un cep, līdz gaļa brūna.

3

Pannas saturam pievieno tomātus, papriku un karsē zem vāka.

4

Cepeškrāsns pannā izkārto načos čipsus, virsū izlīdzina pannā pagatavoto saturu un pārkaisa ar rīvētu sieru.

5

Cep 200 grādos grila režīmā nepilnas desmit minūtes, līdz siers pakusis.

6

Pārkaisa ar smalki sakapātiem lokiem un pasniedz ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!