Foto: Shutterstock
Pikanto ēdienu cienītājiem - cepta cūkgaļa ar ķiplokiem un etiķi.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gcūkgaļa ķiploki augu eļļa ola15 gkartupeļu milti etiķis sāls

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež 2-3 cm gabaliņos, apsāla.

2

Cieti iejauc nelielā ūdens daudzumā, pievieno gaļai un pievieno arī olu.

3

Ķiplokus notīra un smalki sagriež.

4

Uz pannas uzkarsē eļļu, pievieno gaļu ar olu un daļu sagriezto ķiploku, apcep.

5

Kad gaļa apcepusies, pievieno atlikušo eļļu, etiķi un maisot turpina sautēt līdz gatavs.

6

Kad noņem no uguns, pievieno atlikušos ķiplokus.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!