60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gcūkgaļa ķiploki augu eļļa ola15 gkartupeļu milti etiķis sāls
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež 2-3 cm gabaliņos, apsāla.
2
Cieti iejauc nelielā ūdens daudzumā, pievieno gaļai un pievieno arī olu.
3
Ķiplokus notīra un smalki sagriež.
4
Uz pannas uzkarsē eļļu, pievieno gaļu ar olu un daļu sagriezto ķiploku, apcep.
5
Kad gaļa apcepusies, pievieno atlikušo eļļu, etiķi un maisot turpina sautēt līdz gatavs.
6
Kad noņem no uguns, pievieno atlikušos ķiplokus.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit