Ceptas tīģergarneles
Foto: Rusty Clark / cc
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
tīģergarneles
tīģergarneles
 
haldi jeb Turmeric mērce
haldi jeb Turmeric mērce
pēc garšas
pēc garšas sāls, čili pulveris
sāls, čili pulveris
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Asa un pikanta uzkoda - tīģergarneles haldi un čili marinādē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Svaigas tīģergarneles notīra un samaisa ar pāris TK (atkarībā, cik garneles, tā lai garneles pārklājas ar maisījumu) haldi un sāli un mazliet čili pulveri.

    Marinē 1-2 stundas un tad wok pannā ielej eļļu un kad tā karsta - met iekšā garneles un cepina 1-2 minūtes.

    Iesūtīja: moonshine

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form