Foto: Shutterstock
Ikdienas gardumam - cepti āboli ar auzu pārslām un vieglu karameli.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

āboli rozīnes vai brūklenes cukurs vai medus kanēlis sviests ātri vārāmās auzu pārslas

Sagatavošana

1

Āboliem izdobj serdi, liek ar caurumu uz augšu, tanī ieber rozīnes vai brūklenes, tad cukuru vai medu, kanēli un to visu vainago ar sviesta kriksi.

2

Izdobto ābolu līdz pusei piepilda ar ātrvārāmajām auzu pārslām, tad kādu rozīni vai brūkleni, cukuru, kanēli, sviestu.

** tas sviesta kriksis apvienojumā ar medu vai cukuru pannā izveido tādu vieglu karameli - mmmmm..... Arī ābols pats tāds krēmīgāks.

* tā kā vecmammai bija cukura diabēts, atklāju, ka āboliem cukura vietā lieliski der arī saldinātāja tabletes: 1-2 tabletītes uz ābolu.
Iesūtīja: Pelīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!