Cepti āboli ar auzu pārslām
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
āboli
āboli
 
rozīnes vai brūklenes
rozīnes vai brūklenes
 
cukurs vai medus
cukurs vai medus
 
kanēlis
kanēlis
 
sviests
sviests
 
ātri vārāmās auzu pārslas
ātri vārāmās auzu pārslas
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Citi saldēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ikdienas gardumam - cepti āboli ar auzu pārslām un vieglu karameli.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Āboliem izdobj serdi, liek ar caurumu uz augšu, tanī ieber rozīnes vai brūklenes, tad cukuru vai medu, kanēli un to visu vainago ar sviesta kriksi.

    Izdobto ābolu līdz pusei piepilda ar ātrvārāmajām auzu pārslām, tad kādu rozīni vai brūkleni, cukuru, kanēli, sviestu.

    ** tas sviesta kriksis apvienojumā ar medu vai cukuru pannā izveido tādu vieglu karameli - mmmmm..... Arī ābols pats tāds krēmīgāks.

    * tā kā vecmammai bija cukura diabēts, atklāju, ka āboliem cukura vietā lieliski der arī saldinātāja tabletes: 1-2 tabletītes uz ābolu.
    Iesūtīja: Pelīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form