20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
āboli rozīnes vai brūklenes cukurs vai medus kanēlis sviests ātri vārāmās auzu pārslas
Sagatavošana
1
Āboliem izdobj serdi, liek ar caurumu uz augšu, tanī ieber rozīnes vai brūklenes, tad cukuru vai medu, kanēli un to visu vainago ar sviesta kriksi.
2
Izdobto ābolu līdz pusei piepilda ar ātrvārāmajām auzu pārslām, tad kādu rozīni vai brūkleni, cukuru, kanēli, sviestu.
** tas sviesta kriksis apvienojumā ar medu vai cukuru pannā izveido tādu vieglu karameli - mmmmm..... Arī ābols pats tāds krēmīgāks.
* tā kā vecmammai bija cukura diabēts, atklāju, ka āboliem cukura vietā lieliski der arī saldinātāja tabletes: 1-2 tabletītes uz ābolu.
Iesūtīja: Pelīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit