Foto: Shutterstock
Cepti āboli - pagatavošana trijos veidos.
20Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.āboli1.5 TKcukurs

Sagatavošana

1

1. variants - Ābolus nomazgā, liek uz pannas un cepeškrāsnī cep, līdz āboli mīksti. Gataviem pārkaisa cukuru.

2

2. variants - Ābolus nomizo, izdobj sēklotni (ar ābolu seržu duramo), vai ar nazi uzmanīgi izgriež. Sēklotnes vietā ieber cukuru ar kanēli, vai pilda ar ogu ievārījumu, liek uz pannas un cepeškrāsnī cep, līdz gatavs.

3

3. variants - Ābolus nomizo, izdobj sēklotni. Sēklotnes vietā ieber cukuru ar kanēli vai pilda ar ievārījumu, iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē. Pēc tam liek uz pannas un cepeškrāsnī cep, līdz gatavs.

4

Izceptos ābolus sakārto uz lēzena trauka un pasniedz karstus vai atdzesētus, ar cukuru, saldējumu, putukrējumu, pienu vai vaniļas mērci.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!