20Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.āboli1.5 TKcukurs
Sagatavošana
1
1. variants - Ābolus nomazgā, liek uz pannas un cepeškrāsnī cep, līdz āboli mīksti. Gataviem pārkaisa cukuru.
2
2. variants - Ābolus nomizo, izdobj sēklotni (ar ābolu seržu duramo), vai ar nazi uzmanīgi izgriež. Sēklotnes vietā ieber cukuru ar kanēli, vai pilda ar ogu ievārījumu, liek uz pannas un cepeškrāsnī cep, līdz gatavs.
3
3. variants - Ābolus nomizo, izdobj sēklotni. Sēklotnes vietā ieber cukuru ar kanēli vai pilda ar ievārījumu, iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē. Pēc tam liek uz pannas un cepeškrāsnī cep, līdz gatavs.
4
Izceptos ābolus sakārto uz lēzena trauka un pasniedz karstus vai atdzesētus, ar cukuru, saldējumu, putukrējumu, pienu vai vaniļas mērci.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit