Foto: Shutterstock
Pannā cepti rīsi ar olām un cīsiņiem vai gaļu - ātrai un sātīgai maltītei.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 glāzesvārīti rīsi1 glāzesagriezta vārīta gaļa vai cīsiņi2 gab.olas3 ĒKaugu eļļa1 ĒKzaļumi1 gab.sīpols sāls

Sagatavošana

1

Uz pannas sakarsē augu eļļu, pieliek aukstus, vārītus rīsus un lēni maisot, cep 10 minūtes.

2

Pēc tam pievieno sagriezto gaļu vai cīsiņus, sakultas olas, zaļumus, sāli, sīpolu vai 3 ēdamkarotes sīki sasmalcinātu sīpollociņu. Apmaisa.

3

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!