20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 glāzesvārīti rīsi1 glāzesagriezta vārīta gaļa vai cīsiņi2 gab.olas3 ĒKaugu eļļa1 ĒKzaļumi1 gab.sīpols sāls
Sagatavošana
1
Uz pannas sakarsē augu eļļu, pieliek aukstus, vārītus rīsus un lēni maisot, cep 10 minūtes.
2
Pēc tam pievieno sagriezto gaļu vai cīsiņus, sakultas olas, zaļumus, sāli, sīpolu vai 3 ēdamkarotes sīki sasmalcinātu sīpollociņu. Apmaisa.
3
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit