Cepti rīsi ar olu un garnelēm
Foto: Shutterstock
4.6000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātrai maltītei - rīsi ar olu un garnelēm.

Vārītus rīsus liek uz karstas pannas. Mazliet pacepina, uzlej ar sojas mērci, sakultu olu un maisot cep, līdz ola sarecē.

Tad uzkaisa lociņus, garneles, zaļos zirnīšus un nedaudz apcep.

Iesūtīja: Bitīt matos

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form