30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
5 gab.tomāti0.5 glāzesautētas sēnes1 šķēlešķiņķis1 gab.sīpols pētersīļa vai selerijas sakne sāls cukurs pipari
Sagatavošana
1
Tomātiem nogriež virsiņas un ar karoti izņem mīkstumu.
2
Šķiņķi un sīpolu smalki sagriež un atsevišķi apcep, selerijas sakni notīra un sasmalcina, no tomātiem izņemto mīkstumu saspaida biezenī un daļu no tā ar pārējiem produktiem pievieno katliņā izsautētām sēnēm.
3
Pieliek sāli, cukuru, piparus un uz lēnas uguns 5 minūtes sautē.
4
Masu pilda tomātos, virsū liek nogrieztās virsiņas, kārto dziļā pannā, pielej buljonu, kuram piejaukts atlikušais tomātu biezenis un liek cepeškrāsnī sautēties.
Iesūtīja: Edīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit