Foto: DELFI
Ar sēnēm pildīti tomāti - vienkārši pagatavojami, ļoti gardai un sātīgi.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
5 gab.tomāti0.5 glāzesautētas sēnes1 šķēlešķiņķis1 gab.sīpols pētersīļa vai selerijas sakne sāls cukurs pipari

Sagatavošana

1

Tomātiem nogriež virsiņas un ar karoti izņem mīkstumu.

2

Šķiņķi un sīpolu smalki sagriež un atsevišķi apcep, selerijas sakni notīra un sasmalcina, no tomātiem izņemto mīkstumu saspaida biezenī un daļu no tā ar pārējiem produktiem pievieno katliņā izsautētām sēnēm.

3

Pieliek sāli, cukuru, piparus un uz lēnas uguns 5 minūtes sautē.

4

Masu pilda tomātos, virsū liek nogrieztās virsiņas, kārto dziļā pannā, pielej buljonu, kuram piejaukts atlikušais tomātu biezenis un liek cepeškrāsnī sautēties.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!