Foto: Shutterstock
Cepti vistas šķiņķīši ar ķiplokiem gan katras dienas pusdienām vai vakariņām, gan svētku reizei.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistu šķiņķīši margarīns timiāns ķiploki sāls pipari

Sagatavošana

1

Cepešpannu kārtīgi ietauko ar margarīnu vai sviestu. Šķiņķīšus no abām pusēm ierīvē ar garšvielām. Sakārto cepešpannā. P starpām liek ķiploku daiviņas, timiāna zariņus.

2

Pannai uzliek vāku. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200°C aptuveni 30 minūtes, noņem vāku un cep vēl 5 minūtes. Lai izveidotos zeltaina garoziņu, šķiņķīšus var pārziest ar medu.

Iesūtīja: Maija Strode

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!