Pannā cepts bekons ar avokado un ķirštomātiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vai esi kādreiz pamēģinājis avokado apcept uz pannas? Ja nē, tad laiks izmēģināt ko jaunu – uz pannas apceptas bekona šķēlītes, avokado un ķirštomāti būs lieliska maltīte vēlajām brokastīm vai pusdienām.

Uz grilpannas pāris minūtes apcep bekona šķēles.

Avokado nomizo un sagriež aptuveni astoņās biezās šķēlēs. Uz pusēm sagriež arī ķirštomātus.

Bekonu apgriež uz otru pusi, uz pannas saliek arī avokado un ķirštomātus. Visu apcep dažas minūtes, līdz bekons kļūst kraukšķīgs, tomāti mīksti, bet avokado sāk apbrūnēt.

Pēc tam sastāvdaļas saliek vienādās daļās uz diviem šķīvjiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty

Tags

Avokado Ātri pagatavojami ēdieni Avokado Bekons Ķirštomāti Brokastis Launags Pusdienas Cepšana Citi ēdieni Dārzeņu ēdieni Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form