Cepts ziedkāposts ar burratas sieru un pesto
Foto: Viktorija Kožemjakina
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. ziedkāposts
ziedkāposts
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
8 ĒK
8 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 TK
1 TK malts kumīns
malts kumīns
1 ĒK
1 ĒK kūpināta paprika
kūpināta paprika
1 TK
1 TK ķiploku pulveris
ķiploku pulveris
1 TK
1 TK čili pulveris
čili pulveris
1 gab.
1 gab. burratas siera bumba
burratas siera bumba
pēc garšas
pēc garšas pesto
pesto
  • Latvijas svētku receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone iesaka sausos un pussausos dzirkstošos vīnus un šampaniešus baudīt kopā ar izsmalcinātām, bet viegli pagatavojamām uzkodām. Ieguvējs būs gan vīns, gan ēdiens, gan, protams, arī pats baudītājs!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ziedkāpostu nomazgā, nosusina, sadala nelielās ziedkopās.

    Lielā bļodā sajauc visas garšvielas ar olīveļļu un sāli. Ar šo maisījumu apsmērē ziedkāpostus no visām pusēm.

    Liek ziedkāpostus uz cepamās paplātes un cep sakarsētā cepeškrāsnī, 180 grādu karstumā ~20 minūtes, līdz ziedkāposti ir gatavi un izskatās kraukšķīgi.

    Kārto ziedkāpostus uz šķīvja kopā ar palielos gabalos sagrieztu burratas sieru un pesto.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form