Cepumi ar vārīto iebiezināto pienu, kas kusīs uz mēles
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
160 g
160 g sviests
sviests
200 g
200 g milti
milti
1.5 g
1.5 g sāls
sāls
50 g
50 g lazdu riekstu milti
lazdu riekstu milti
30 g
30 g olas baltums
olas baltums
75 g
75 g pūdercukurs
pūdercukurs
 
vārītais iebiezinātais piens
vārītais iebiezinātais piens
 
baltā šokolāde
baltā šokolāde
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Gatavoti ar īstu sviestu un dekorēti ar baltās šokolādes glazūru. Tie ne tikai lieliski garšo, izkūst uz mēles, bet arī pievilcīgi izskatās. Cepumi ir gardi arī bez pildījuma. Nepilnas stundas laikā cepumi būs gatavi baudīšanai pie tējas tases. Recepti iesaka gardēde Aina Pitrāne.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakul sviestu ar pūdercukuru un sāli, līdz masa kļūst gaisīga un gaiša.

    Pievieno lazdu riekstu miltus un turpini maisīt.

    Pievieno olu baltumu, visu laiku maisot.

    Pievieno izsijātus miltus un maisi līdz viendabīgai konsistencei.

    Veido cepumus un liec 150 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 20–25 minūtes.

    Atdzesē cepumus un pildi ar vārīto iebiezināto pienu vai ievārījumu.

    Dekorē ar balto šokolādi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form