Foto: Shutterstock
Cepumu - biezpiena un augļu torte pagatavojama bez cepšanas.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

piparkūkas ananāsu konservu šķidrums biezpiens skābs krējums cukurs vaniļas cukurs ananāsu galabiņi saldais krējums Selga cepumi apelsīni

Sagatavošana

1

Paņem "Pyrex" kantaino trauku un:

2

1.kārta - sadrupināju piparkūkas (apm.2 cm biezā kārtā) un pārlaistīju ar ananāsu konservu "suliņu".

3

2.kārta - samaisīju parastu veikala biezpienu ar krējumu, cukuru un vaniļu un pārliku pāri piparkūkām.

4

3.kārta - pārliku pāri ananāsu gabaliņus.

5

4.kārta - saputoju paciņu saldā krējuma ar cukuru un pārliku pāri ananāsiem.

6

5.kārta - pa virsu uzliku "Selgas" cepumus ar apelsīnu gabaliņiem (Pyrex gandrīz precīzi der 12 cepumiem).

7

Traukam vāku virsū un ledusskapī. Nākamajā vakarā viss bija smuki sasūcies, cepumi mīksti un garša dievīga.

Iesūtīja: Zaķa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!