30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
piparkūkas ananāsu konservu šķidrums biezpiens skābs krējums cukurs vaniļas cukurs ananāsu galabiņi saldais krējums Selga cepumi apelsīni
Sagatavošana
1
Paņem "Pyrex" kantaino trauku un:
2
1.kārta - sadrupināju piparkūkas (apm.2 cm biezā kārtā) un pārlaistīju ar ananāsu konservu "suliņu".
3
2.kārta - samaisīju parastu veikala biezpienu ar krējumu, cukuru un vaniļu un pārliku pāri piparkūkām.
4
3.kārta - pārliku pāri ananāsu gabaliņus.
5
4.kārta - saputoju paciņu saldā krējuma ar cukuru un pārliku pāri ananāsiem.
6
5.kārta - pa virsu uzliku "Selgas" cepumus ar apelsīnu gabaliņiem (Pyrex gandrīz precīzi der 12 cepumiem).
7
Traukam vāku virsū un ledusskapī. Nākamajā vakarā viss bija smuki sasūcies, cepumi mīksti un garša dievīga.
Iesūtīja: Zaķa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit